Spring naar content
Inspirerende kantoorinrichting in Amsterdam?

Kantoor interieur in Amsterdam

UNIEKE KANTOORINRICHTING IN AMSTERDAM

Op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting in Amsterdam? Wil je een ruimte creëren die bijdraagt aan het welzijn van je team en de productiviteit verhoogt? En die tevens een visitekaartje is voor zowel je klanten als nieuw personeel? Bij Studio OAK doen we alles voor een inspirerende werkomgeving. Met passie en vertrouwen beginnen wij graag aan een nieuw design voor jouw kantoor in de regio Amsterdam, waarbij jouw merkidentiteit overal in terugkomt. Dit hebben we al voor vele kantoren in de regio Amsterdam mogen doen. Bekijk hier ons werk.

Wij zijn ervaren kantoorinterieurontwerpers en designers. Met lef brengen wij het oude design opnieuw tot leven of verrassen we je met een spraakmakend nieuw concept. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, je passie en je dromen. Samen met onze visie en inzichten creëren we een unieke beleving voor jouw doelgroep.

Download ons inspiratieboek

Wil je meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vul onderstaand formulier in en download ons gratis inspiratieboek!

Wat kan je verwachten?

  • Verslagen over eerder uitgevoerde projecten inclusief uitgebreide illustraties.
  • Gedetailleerde uitleg over onze unieke werkwijze.
  • Interviews met ondernemers, die de inrichting van hun zaak overlieten aan OAK.
inspiratieboek_uitgesneden
Download ons inspiratieboek

Inspiratieboek Download

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

INTERIEUR OP MAAT VOOR ELK KANTOOR IN AMSTERDAM

Een inspirerende kantoorinrichting die jij, je medewerkers én je klanten echt voelen en ervaren. Een totaalbeleving in Amsterdam, perfect passend bij jouw kantoor, locatie, medewerkers en doelgroep. Dat is ons gezamenlijke doel. Wij streven ernaar dit te realiseren met jou. Naast kantoren ontwerpen we met evenveel plezier het interieur voor je horecaketen of retail.

Wil je meer weten en zien en onze kantoor interieur designs zien? Neem gerust eens contact met ons op.

WAT WE DOEN

1

WE ONTWIKKELEN

Wij geloven dat elk succesvol ontwerp begint met een uniek en onderscheidend concept. We zijn geïnteresseerd in jou en jouw bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf zo uniek? Welke waarden en visie drijven jullie? Wat is jullie ultieme droom? Om jouw verhaal en DNA te vertalen naar een spraakmakend en One-of-A-Kind concept, dat de basis vormt voor het gehele ontwerpproces, staan we voor je klaar. Samen creëren we een visuele identiteit die jouw bedrijf laat uitblinken in de markt.

2

WE ONTWERPEN

Na het creëren van een uniek concept, gaan we aan de slag met het interieurontwerp. Hierbij vertalen we het concept en de specificaties naar een onderscheidend en functioneel interieur waarin alles perfect samenkomt. Ons team bepaalt zorgvuldig alle materialen en kleuren om een prachtige omgeving te creëren. Bovendien presenteren we al onze ontwerpen in fotorealistische 3D-beelden en VR-presentaties. Geen verrassingen meer, want alles wordt tot in detail technisch uitgewerkt. Zo weten alle uitvoerende partijen precies wat ze moeten maken. Laat je verrassen door onze expertise en voorkom onduidelijkheden.

3

WE BEGELEIDEN

Bij ons ben je verzekerd van een naadloze begeleiding tijdens het hele proces. Onze ervaren projectleiders staan vanaf het allereerste moment voor je klaar en zijn nauw betrokken bij het ontwerpproces. Zo kunnen wij garanderen dat alle ontwerpen voldoen aan de vooraf besproken financiële en technische grenzen. Met onze totaaloplossing ontzorgen wij je volledig, van A tot Z, en zorgen we ervoor dat het hele project vlot en georganiseerd verloopt. Vertrouw op onze expertise en geniet van een zorgeloze ervaring.

4

WE BOUWEN

Op zoek naar een team dat niet alleen ontwerpt, maar ook daadwerkelijk je droomproject tot leven brengt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met onze betrouwbare partners zijn wij in staat om alles te realiseren – van op maat gemaakte meubels tot grootkeukens, van prachtige vloerafwerkingen tot de volledige inrichting van jouw hotel. Wat ons echt onderscheidt, zijn onze unieke One of a Kind ontwerpen en onze diepgaande kennis en visie op duurzaam en circulair bouwen.

FYSIEK KANTOOR IN HYBRIDE WERKOMGEVING

Wij zijn ervan overtuigd dat het fysieke kantoor nog steeds een belangrijke rol speelt in een hybride werkomgeving. Het biedt de mogelijkheid voor creatieve interactie, face-to-face samenwerking en teambuilding.

Ons team van kantoor interieurarchitecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van flexibele, functionele en inspirerende kantoorruimtes die passen bij de behoeften van jouw organisatie. Wij geloven dat een goed ontworpen kantoor interieur zorgt voor productiviteit, betrokkenheid en tevredenheid van je medewerkers.