Spring naar content

Passie hebben voor ambacht en lokale producten

Voor ons is de oorsprong en het verhaal achter een product van groot belang. Laat ons u een  voorbeeld geven van hoe wij lokale ambacht integreren in onze projecten. 

Een prachtig voorbeeld hiervan zijn de glazen lampen die speciaal zijn vervaardigd voor het Italiaanse  restaurant Strada. Deze lampen zijn ambachtelijk mondgeblazen door vakmensen van het  glasmuseum in Leerdam. Het resultaat is verbluffend en adembenemend, waardoor de ambiance van  het restaurant wordt versterkt. 

Ook de handgemaakte tegels die u vindt in de Univé-winkels vertellen een uniek verhaal. Deze tegels  zijn met de hand beschilderd door de ambachtslieden van de Harlinger aardewerkfabriek uit  Harlingen. Ze brengen niet alleen karakter en authenticiteit in het project, maar vertellen ook het  ontstaansverhaal van Univé-verzekeringen. 

Kantoor inrichting ontwerp

Naast het feit dat ambachtelijke producten onze projecten karakter en authenticiteit geven, vinden wij  het ook belangrijk om het lokale ambacht te ondersteunen en te laten floreren. Door te kiezen voor  lokale ambachten dragen wij bij aan een duurzamere wereld. Bovendien sluit dit naadloos aan bij  onze visie om One-of-A-Kind projecten te realiseren. Bij Studio OAK geloven we dat het gebruik van  materialen en producten uit de lokale omgeving een positief effect heeft op zowel het milieu als de  gemeenschap. Door het ondersteunen van lokale ambachtslieden geven we hen bestaansrecht en  zetten we een stap in de richting van een duurzame toekomst. 

Wij streven ernaar om unieke en onvergetelijke projecten te creëren die niet alleen visueel  aantrekkelijk zijn, maar ook een verhaal vertellen. Met onze liefde voor ambacht en lokale producten  maken wij jouw interieurproject tot een ware belevenis.