Spring naar content
Wij zijn OAK

Kantoor interieur

Kantoor

Onze kantoor interieurs zijn meer dan mooi. Ze dragen bij aan het welzijn, de productiviteit en het geluk van medewerkers. In de hybride kantoorruimtes van OAK wil je graag werken. Ze vergroten je aantrekkingskracht op talent in een krappe arbeidsmarkt. Een kantoor interieur van OAK stimuleert werkgeluk en draagt bij aan gezondheid. Vital offices noemen we dat. Kantoren waar je fluitend naartoe gaat en die je fluitend weer uitloopt.

Wij geloven dat werknemers die zich goed voelen, makkelijker het beste uit zichzelf kunnen halen.

WERKT

Het Nieuwe Werken en het Hybride Werken zijn termen die de laatste tijd enorm aan populariteit winnen. Bij Studio OAK begrijpen we dat de rol van een fysiek kantoor in deze moderne werkstijlen een cruciale rol speelt.

Het Nieuwe Werken staat voor flexibiliteit en vrijheid, waarbij medewerkers zelf kunnen bepalen waar en wanneer ze werken. Het Hybride Werken combineert het beste van beide werelden, met een balans tussen remote werken en samenwerken op kantoor.

Wij zijn ervan overtuigd dat het fysieke kantoor nog steeds een belangrijke rol speelt in een hybride werkomgeving. Het biedt de mogelijkheid voor creatieve interactie, face-to-face samenwerking en teambuilding.

Ons team van kantoor interieurarchitecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van flexibele, functionele en inspirerende kantoorruimtes die passen bij de behoeften van jouw organisatie. Wij geloven dat een goed ontworpen kantoor interieur zorgt voor productiviteit, betrokkenheid en tevredenheid van je medewerkers.

“EEN KANTOOR INTERIEUR DAT WERKT"

Vital offices methode

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed ontworpen kantoor interieur een onmiskenbare positieve invloed heeft op het geluk en welzijn van medewerkers. Onze unieke werkwijze, genaamd OAK Vital Offices, is de sleutel tot het verwezenlijken van deze visie. Het omvat een prachtige mix van elementen die centraal staan in al onze ontwerpen. Van unieke ruimtelijke indelingen die de creativiteit stimuleren, tot aan hoogwaardige materialen die een duurzame en gezonde omgeving creëren.

Met OAK Vital Offices creëren we een harmonie tussen esthetiek en functionaliteit. Ons doel is om een inspirerende en eigentijdse werkomgeving te ontwerpen die het welzijn en de productiviteit van jouw medewerkers bevordert.

Is

Sensibilisering

Wij zorgen voor slimme akoestische oplossingen die geluidsoverlast minimaliseren. Dit resulteert in een prettige en rustige sfeer waarin uw medewerkers optimaal kunnen werken.

Daarnaast weten we dat (dag)licht een belangrijke rol speelt in ons welzijn. Daarom bieden wij de juiste verlichting, zowel qua kleur als intensiteit. Met onze expertise creëren we een werkomgeving die stimuleert, energie geeft en bijdraagt aan het welzijn van jouw medewerkers.

Vitaliteit

Ons OAK Vital Offices systeem omvat niet alleen prachtig ontworpen kantoren, maar ook gemeenschappelijke eet- en ontspanningsruimtes. Hier kunnen medewerkers genieten van een heerlijke en voedzame maaltijd, terwijl ze collega’s ontmoeten. 

We erkennen ook het belang van beweging in ons dagelijks leven. Daarom hebben we strategisch geplaatste looproutes, eventuele fitnessruimtes en opties voor staand werken geïntegreerd in onze ontwerpen. Door een gezonde levensstijl te bevorderen, dragen we bij aan de vitaliteit en verhoogde productiviteit van je medewerkers.

Biophilic

Onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de schoonheid van planten, organische vormen en natuurlijke materialen. We streven ernaar om een connectie met de natuur te creëren, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit een comfortabele en ontspannen sfeer bevordert. 

Wij begrijpen het belang van ontspanning en opladen. Daarom bieden we in onze ontwerpen speciale zones aan waar medewerkers even kunnen ontsnappen aan de drukte van het werk. Hier kunnen ze tot rust komen en nieuwe energie opdoen.

Circulariteit

Wij zijn gepassioneerd over het creëren van duurzame en circulaire ontwerpen die niet alleen bijdragen aan een gezonde werkomgeving, maar ook aan een leefbare wereld. Onze ontwerpen maken gebruik van hoogwaardige duurzame materialen en zijn flexibel en aanpasbaar, waardoor ze perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Wij geloven sterk in verbondenheid. We leggen niet alleen de nadruk op het maken van verbindingen tussen ruimtes, maar ook op het verbinden van mensen – zowel binnen het bedrijf als met de omgeving. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om sociaal betrokken te zijn bij onze gemeenschap en streven ernaar om samen te werken en synergie te creëren.

MAAKT

Wij gaan verder dan alleen het ontwerpen van jouw droomkantoor. Vanaf de allereerste inspiratiereis en creatieve brainstormsessies tot aan de feestelijke opening, wij nemen je mee op een inspirerende reis en begeleiden je bij elke stap. Met oog voor detail en innovatieve ideeën zorgen wij voor de complete creatie en realisatie van jouw unieke kantoor interieur. Laat ons je helpen om van jouw kantoor een inspirerende en stijlvolle plek te maken waar jouw visie tot leven komt!

“VAN EEN DROOM KANTOORINTERIEUR NAAR WERKELIJKHEID”

Download ons inspiratieboek

Wil je meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vul onderstaand formulier in en download ons gratis inspiratieboek!

Wat kan je verwachten?

  • Verslagen over eerder uitgevoerde projecten inclusief uitgebreide illustraties.
  • Gedetailleerde uitleg over onze unieke werkwijze.
  • Interviews met ondernemers, die de inrichting van hun zaak overlieten aan OAK.
inspiratieboek_uitgesneden
Download ons inspiratieboek

Inspiratieboek Download

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Brunel Amsterdam
Gemeente Opsterland
Groosman
Florex
Marginpar
Elkien Heerenveen
StudentStay
Domesta Emmen
Van Wijnen
Elkien Leeuwarden
Accolade
Univé Heerhugowaard
Univé Enschede
Faber audiovisuals
De Kas