Spring naar content
Wij zijn OAK

Horeca interieur design

Horeca interieur design

Lef, leven en beleven. Daar draait het om in de horeca. Dit is wat wij jou brengen, als je op zoek bent naar een spraakmakend horeca interieur en design voor jouw horecaonderneming. Met passie en vertrouwen beginnen wij graag aan een nieuw interieur design voor jouw horecazaak en leveren wij een nieuw stijlvol en uniek horeca interieur.

Wij zijn ervaren horeca- interieurontwerpers én designers. Met lef brengen wij het oude design opnieuw tot leven of verrassen wij je met een spraakmakend nieuw concept. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, je passie en je droom. Samen met onze visie, horeca- ervaring en inzichten creëren we een unieke beleving voor jouw doelgroep.

Een spraakmakend horeca interieur design dat jij, maar ook je gasten, écht voelt en ervaart. Een totaalbeleving passend bij jouw horecazaak, locatie, concept en doelgroep. Dat is wat wij samen met jou bereiken. Alléén dan hebben wij ons doel bereikt.

Wil je meer zien van onze horeca interieur designs? Meer interieur horeca inspiratie? Download gratis en vrijblijvend ons horeca inspiratieboek via de knop hieronder.

Download ons inspiratieboek

Wil je meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vul onderstaand formulier in en download ons gratis inspiratieboek!

Wat kan je verwachten?

  • Verslagen over eerder uitgevoerde projecten inclusief uitgebreide illustraties.
  • Gedetailleerde uitleg over onze unieke werkwijze.
  • Interviews met ondernemers, die de inrichting van hun zaak overlieten aan OAK.
inspiratieboek_uitgesneden
Download ons inspiratieboek

Inspiratieboek Download

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Horeca interieur design met lef!

Ben je op zoek naar een horeca interieur design met bewuste keuzes in elk detail? Bij ons vind je ruimtelijke concepten die niet alleen het merk versterken, maar ook de planeet ontzien. Circulair, organisch en hergebruikt zijn voor ons geen loze kreten; ze vormen de ruggengraat van onze ontwerpen, tot aan de kleinste details zoals de lijm tussen twee componenten. Wat ons horeca interieur design echt onderscheidt, is niet alleen de designs, maar ook de lange levensduur ervan.

Bij ons is het alles of niets. We stellen hoge eisen aan onszelf en verwachten dat ook van jou. Vertrouwen, een open geest en de moed om kleur te bekennen zijn essentieel in onze samenwerking.

WAT WE DOEN

1

We ontwikkelen

Wij geloven dat elk succesvol ontwerp begint met een uniek en onderscheidend concept. We zijn geïnteresseerd in jou en jouw bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf zo uniek? Welke waarden en visie drijven jullie? Wat is jullie ultieme droom? Om jouw verhaal en DNA te vertalen naar een spraakmakend en One-of-A-Kind concept, dat de basis vormt voor het gehele ontwerpproces, staan we voor je klaar. Samen creëren we een visuele identiteit die jouw bedrijf laat uitblinken in de markt.

2

WE ONTWERPEN

Na het creëren van een uniek concept, gaan we aan de slag met het interieurontwerp. Hierbij vertalen we het concept en de specificaties naar een onderscheidend en functioneel interieur waarin alles perfect samenkomt. Ons team bepaalt zorgvuldig alle materialen en kleuren om een prachtige omgeving te creëren. Bovendien presenteren we al onze ontwerpen in fotorealistische 3D-beelden en VR-presentaties. Geen verrassingen meer, want alles wordt tot in detail technisch uitgewerkt. Zo weten alle uitvoerende partijen precies wat ze moeten maken. Laat je verrassen door onze expertise en voorkom onduidelijkheden.

3

WE BEGELEIDEN

Bij ons ben je verzekerd van een naadloze begeleiding tijdens het hele proces. Onze ervaren projectleiders staan vanaf het allereerste moment voor je klaar en zijn nauw betrokken bij het ontwerpproces. Zo kunnen wij garanderen dat alle ontwerpen voldoen aan de vooraf besproken financiële en technische grenzen. Met onze totaaloplossing ontzorgen wij je volledig, van A tot Z, en zorgen we ervoor dat het hele project vlot en georganiseerd verloopt. Vertrouw op onze expertise en geniet van een zorgeloze ervaring.

4

WE BOUWEN

Op zoek naar een team dat niet alleen ontwerpt, maar ook daadwerkelijk je droomproject tot leven brengt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met onze betrouwbare partners zijn wij in staat om alles te realiseren – van op maat gemaakte meubels tot grootkeukens, van prachtige vloerafwerkingen tot de volledige inrichting van jouw hotel. Wat ons echt onderscheidt, zijn onze unieke One of a Kind ontwerpen en onze diepgaande kennis en visie op duurzaam en circulair bouwen.

"WE MAKEN BEWUSTE KEUZES, IN ÁLLES"

Onze ruimtelijke concepten zijn merk- en planetproof; circulair, organic en hergebruikt zijn voor ons de standaard. We maken bewuste keuzes, in álles. Tot aan de lijm tussen twee componenten. En wat onze horeca interieur design nog het meest duurzaam maakt is hun lange houdbaarheid.

Typisch OAK? We doen het goed of we doen het niet. Vragen veel van onszelf en ook iets van jou; vertrouwen, een open mind en het lef om kleur te bekennen.