Spring naar content
Wij zijn OAK

Retail interieur

Retail

Wij zijn jouw partner in het creëren, ontwerpen en realiseren van unieke retail interieurs, ongeacht de branche of ruimte. Of het nu gaat om een school, bibliotheek, museum, bakkerswinkel, sportschool of zelfs een cruiseschip, bij ons ben je verzekerd van een interieurconcept dat jouw verhaal vertelt.

Als ruimtelijke merkvertalers gaan wij geen uitdaging uit de weg. Jouw wensen en eisen worden door ons vertaald naar een exclusief retail interieurconcept dat jouw identiteit volledig tot leven brengt en tegelijkertijd voldoet aan de behoeften van jouw doelgroep en gebruikers. Wij zijn gepassioneerd om jouw ruimte te transformeren naar een One-of-A-Kind concept dat de harten van jouw publiek zal veroveren.

Heeft jouw ruimte behoefte aan een unieke vertaling die jouw identiteit maximaal benadrukt en jouw doelgroep optimaal bedient? Neem dan nu contact met ons op en daag ons uit. Samen zullen we de grenzen van interieurarchitectuur verleggen en jouw visie tot leven brengen.

VERRAST

Wij geloven dat ruimtes niet gebonden zijn aan slechts een plaats of functie. Elke ruimte heeft zijn unieke gebruiker en eigenaar. Ons team van ruimtelijke merkvertalers staat klaar om jouw ruimte om te toveren tot een verhaal dat jouw unieke identiteit weerspiegelt. 

Wij begrijpen het belang van een ruimte waar jouw doelgroep graag komt en zich goed voelt. Wij zullen daarom altijd uitgebreid onderzoek doen naar jouw persoonlijkheid, locatie, doelgroep en trends en ontwikkelingen in de samenleving. Met behulp van al deze waardevolle informatie creëren wij een uniek concept dat jouw merk ruimtelijk tot leven brengt. 

Onze passie voor design, functionaliteit en esthetiek zal ervoor zorgen dat jouw ruimte zich onderscheidt van de rest. Het resultaat zal niet alleen indruk maken op jou, maar ook op jouw doelgroep. 

“UNIEKE RUIMTELIJKE VERHALEN”

“WE MAKEN BEWUSTE KEUZES IN ALLES”

Met jarenlange ervaring op zak, beschikken wij over uitgebreide kennis en expertise in het integreren van duurzaamheidsprincipes in al onze projecten. 

Het belang van duurzaamheid en circulariteit in interieurdesign kan niet worden onderschat. Wij beseffen dat een retail interieur niet alleen mooi moet zijn, maar ook rekening moet houden met het milieu en toekomstige generaties. Daarom gaan wij verder dan de standaard meubels gemaakt van gerecyclede petflessen. 

Samen met ons uitgebreide netwerk van partners zoeken we voortdurend naar nieuwe innovatieve toepassingen die het meest duurzame resultaat opleveren. Van het hergebruiken van materialen tot het implementeren van energiezuinige oplossingen, bij Oak streven we naar een circulaire aanpak die zowel ecologisch verantwoord als esthetisch is.

IS

NIEUWSGIERIG

We zijn nieuwsgierig. 

En dat betekent dat…

 • We geïnteresseerd zijn in jou en niet interessant over onszelf doen.
 • We jouw unieke verhaal ontdekken.
 • We altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, materialen en toepassingen.

Wat onze nieuwsgierigheid oplevert? Een vernieuwend interieur dat jóuw merk ruimtelijk tot leven brengt.

EIGENZINNIG

We zijn eigenzinnig. 

En dat betekent dat…

 • we een statement durven te maken in onze ontwerpen.
 • we een kritische opdrachtnemer, zijn met een eigen visie.
 • we vechten voor de ‘spannendste’ ideeën, omdat die het verschil maken.

Wat onze eigenzinnigheid oplevert? Een verrassend en uitgesproken interieur, waarop je niet raakt uitgekeken.

GEDREVEN

We zijn gedreven. 

En dat betekent dat…

 • We hard voor je rennen.
 • We doorgaan. Oak als jij denkt dat het af is. 
 • We het goed doen. Of anders niet. 

Wat onze gedrevenheid oplevert? Een optimaal resultaat en een ruimtelijk concept dat tot in de kleinste details klopt.

NUCHTER

We zijn nuchter. 

En dat betekent dat…

 • we doen wat we zeggen.
 • je weet wat je aan ons hebt.
 • we nergens omheen draaien.

Wat onze nuchterheid oplevert? Een no nonsens proces waarin alle tijd en energie bijdragen aan het resultaat. 

MAAKT

Wij gaan verder dan alleen het ontwerpen van jouw droomruimte. Vanaf de allereerste inspiratiereis en creatieve brainstormsessies tot aan de feestelijke opening, wij nemen je mee op een inspirerende reis en begeleiden je bij elke stap. Met oog voor detail en innovatieve ideeën zorgen wij voor de complete creatie en realisatie van jouw unieke retail interieur. Laat ons je helpen om van jouw ruimte een inspirerende en stijlvolle plek te maken waar jouw visie tot leven komt!

“VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID”

Download ons inspiratieboek

Wil je meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vul onderstaand formulier in en download ons gratis inspiratieboek!

Wat kan je verwachten?

 • Verslagen over eerder uitgevoerde projecten inclusief uitgebreide illustraties.
 • Gedetailleerde uitleg over onze unieke werkwijze.
 • Interviews met ondernemers, die de inrichting van hun zaak overlieten aan OAK.
inspiratieboek_uitgesneden
Download ons inspiratieboek

Inspiratieboek Download

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Univé Zwolle
Freezing fit en Fire gym
Univé Eindhoven
Univé Alkmaar
SC Heerenveen
Univé Veenendaal
Univé Hoorn
Univé Den Helder
Univé Tiel
Univé Lelystad
Harlinger aardewerk
EFSA
Opgeweckt Noord