Spring naar content
Wij zijn OAK

Horeca interieur architect

Jouw restaurant, hotel of bar voorzien van een eigentijdse look-and-feel? Of wil je jouw nieuwe horecagelegenheid laten inrichten? Wij bedenken, designen en realiseren de inrichting van jouw (nieuwe) horecagelegenheid. Van het begin tot het eind. Dit doen wij met veel aandacht en passie. Onderscheidend, passend en met de juiste uitstraling. We werken veelal met duurzame materialen en maken elke inrichting uniek en like-able.

Horeca interieur architecten. Met oog voor detail. En maken een inrichting, waarover gepraat wordt. Een bezoek aan jouw restaurant of bar wordt een unieke ervaring. Waar jouw klanten zich fijn voelen en (nog) vaker terugkomen. Waarvan klanten foto’s maken en actief delen via social media. Wat zorgt nog meer bezoekers.

Download ons inspiratieboek

Wil je meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vul onderstaand formulier in en download ons gratis inspiratieboek!

Wat kan je verwachten?

  • Verslagen over eerder uitgevoerde projecten inclusief uitgebreide illustraties.
  • Gedetailleerde uitleg over onze unieke werkwijze.
  • Interviews met ondernemers, die de inrichting van hun zaak overlieten aan OAK.
inspiratieboek_uitgesneden
Download ons inspiratieboek

Inspiratieboek Download

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Horeca interieur architecten met lef!

 

Opzoek naar een horeca interieur architect die bewuste keuzes maakt, in álles? Onze ruimtelijke concepten zijn merk- en planetproof; circulair, organic en hergebruikt zijn voor ons de standaard. Tot aan de lijm tussen twee componenten. En wat onze horeca interieur design nog het meest duurzaam maakt is hun lange houdbaarheid.

Typisch OAK? We doen het goed of we doen het niet. Vragen veel van onszelf en ook iets van jou; vertrouwen, een open mind en het lef om kleur te bekennen.

WAT WE DOEN

1

WE ONTWIKKELEN

Wij geloven dat elk succesvol ontwerp begint met een uniek en onderscheidend concept. We zijn geïnteresseerd in jou en jouw bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf zo uniek? Welke waarden en visie drijven jullie? Wat is jullie ultieme droom? Om jouw verhaal en DNA te vertalen naar een spraakmakend en One-of-A-Kind concept, dat de basis vormt voor het gehele ontwerpproces, staan we voor je klaar. Samen creëren we een visuele identiteit die jouw bedrijf laat uitblinken in de markt.

2

WE ONTWERPEN

Na het creëren van een uniek concept, gaan we aan de slag met het interieurontwerp. Hierbij vertalen we het concept en de specificaties naar een onderscheidend en functioneel interieur waarin alles perfect samenkomt. Ons team bepaalt zorgvuldig alle materialen en kleuren om een prachtige omgeving te creëren. Bovendien presenteren we al onze ontwerpen in fotorealistische 3D-beelden en VR-presentaties. Geen verrassingen meer, want alles wordt tot in detail technisch uitgewerkt. Zo weten alle uitvoerende partijen precies wat ze moeten maken. Laat je verrassen door onze expertise en voorkom onduidelijkheden.

3

WE BEGELEIDEN

Bij ons ben je verzekerd van een naadloze begeleiding tijdens het hele proces. Onze ervaren projectleiders staan vanaf het allereerste moment voor je klaar en zijn nauw betrokken bij het ontwerpproces. Zo kunnen wij garanderen dat alle ontwerpen voldoen aan de vooraf besproken financiële en technische grenzen. Met onze totaaloplossing ontzorgen wij je volledig, van A tot Z, en zorgen we ervoor dat het hele project vlot en georganiseerd verloopt. Vertrouw op onze expertise en geniet van een zorgeloze ervaring.

4

WE BOUWEN

Op zoek naar een team dat niet alleen ontwerpt, maar ook daadwerkelijk je droomproject tot leven brengt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met onze betrouwbare partners zijn wij in staat om alles te realiseren – van op maat gemaakte meubels tot grootkeukens, van prachtige vloerafwerkingen tot de volledige inrichting van jouw hotel. Wat ons echt onderscheidt, zijn onze unieke One of a Kind ontwerpen en onze diepgaande kennis en visie op duurzaam en circulair bouwen.

"WE MAKEN BEWUSTE KEUZES, IN ÁLLES"

Onze ruimtelijke concepten zijn merk- en planetproof; circulair, organic en hergebruikt zijn voor ons de standaard. Als horeca interieur architect maken wij bewuste keuzes, in álles. Tot aan de lijm tussen twee componenten. En wat onze interieurs nog het meest duurzaam maakt is hun lange houdbaarheid.

Typisch OAK? We doen het goed of we doen het niet. Vragen veel van onszelf en ook iets van jou; vertrouwen, een open mind en het lef om kleur te bekennen.